Anna University Results 2018 For First semester regulation 2017

Anna University Results 2018 First semester regulation 2017

Anna University Results 2018

Anna University results 2018 for 1st semester regulation 2017 batch.

The Anna University Exam was conducted in the month of January of 2018. The paper valuation are started and is going are per the plan.

The Semester one Results will be updated as per the schedule and the dates of the result is announced.

Stay connected with us to get the time at which the result will be uploaded to the Anna University Results data base.

Anna University Revaluation Updates

Semester 1 Anna university Results 2018 date and time:

As it is officially conformed that the results will be on 5th of February at 2:00 P.M.  So be alert and stay tuned for more information about anna university results 2018.

Anna University Results 2018 Jan First Semester UG / PG will be released within 2 hours

CGPA Calculator for Anna University Regulation 2017


Anna University Results 2018 for Regulation 2017:

The theory exam was held on Jan 2018. This is the first semester for the students of regulation 2017.

As the students are the freshers and have no idea about the correction of Anna university. So they are eagerly waiting for the Results.

View statistics report about the  Jan 2018 Results for Regulation 2017

Frequently asked question about Anna University Results 2018:

1. When will the Anna University results 2018 be published?

Answer: Exactly on Feb 5 at 2 pm sharp the results will be open to access.

2. Is this result is for regulation 2017 1st semester?

Answer: Yes, this result is for regulation 2017

3. How to see the Results online?

Answer: You can search for Anna University results 2018 in Google and it will bring you our website where we will provide the link to see the results of 2018.

4. Is there any app to see the Results?

Answer: Yes anna university has launched apps to view the results in your mobile for both android and ios.

5. What is the official pages to see the Results?

Answer: The,, are the official pages.

6. Is the paper evaluation strict?

Answer: Hope so, Cause the anna university want its students to have more quality than before.

7. Can a student clear his exam by writing stories?

Answer: No, atleast the answer written should be related to the question.

8. Is number of pages written in an exam helps to get high marks?

CGPA Calculator

Anna University Revaluation Updates for Jan 2018 Semester 1 Regulation 2017

Failure Report of students in Jan 2018 Exam Anna University

Answer: Not at all, as a matter of fact it will easily helps the teacher to identify that the students is just filling the pages. It is always the quality of the answer that matters.

9. What to do after viewing Anna University Results 2018?

Answer: You can calculate your cgpa – Cumulative Grade Point Average .


10. How to calculate cgpa for regulation 2017 anna university?

Answer: First you have to know the credits of each subject and your grades obtained in each subject. After that you need to substitute it in a formula for cgpa calculation. Click here to see the formula for cgpa calculation

11. Is there online cgpa calculator for regulation 2017?

Answer: Yes, we at padeepz has designed a cgpa calculator for regulation 2017 anna university students.

12. What to do if a student get arrear in Anna University Results 2017?

Answer: If that students is confident that he has written the exam good then he/she can go to apply for revaluation.


Things to Know About Anna University Results 2018:

The Regulation 2017 Students are the first batch students to see the huge changes from the rest of the Anna University batches.

  • This is the first time Anna University itself published the date of Result officially.
  • They have a new grade system to be followed click here to know more
  • In case if a student is having arrear he / she have to write the arrear exam only with the juniors in the next academic year.
  • To get distinction have to get 8.5 CGPA  click here to know more



Other links for the student are:

Online Anna University CGPA Calculator for Regulation 2017

Anna University Time table for April May 2018 Exam

Check Anna University Revaluation Results

Download Anna University 2nd semester Syllabus of Regulation 2017

Know the Anna University Revaluation Procedure

Grace Mark For Semester 1 Regulation 2017


Follow us on Facebook for updates



0 responses on "Anna University Results 2018 For First semester regulation 2017"

Leave a Message